Brahma Kumaris Den Haag

Spiritualiteit in de praktijk

Brahma Kumaris Den Haag biedt programma's aan - inclusief begeleide meditatie - over onderwerpen die er toe doen. Alledaagse thema's worden besproken vanuit een spirituele invalshoek. Door hiervan kennis te nemen en praktisch aan de slag te gaan met persoonlijke vraagstukken, kom je lichter, sterker en evenwichtiger in het leven te staan.

Programma's en meditaties zijn momenteel alleen online te volgen; zie onderstaand bericht voor de inlog gegevens. Ook is alles terug te kijken, luisteren of lezen. Zie daarvoor de andere pagina's van deze site.

Woensdag en vrijdag meditatie

Van harte uitgenodigd om online deel te nemen aan de open meditaties op:

  • woensdagmiddag van 12.30 tot 13.00 uur - de lunchpauze meditatie

  • Vrijdagavond van 19.00 - 19.30 uur

De meditaties worden aangeboden via Zoom.

Meeting ID: 947 2226 2761
Password: 074518

Het verzoek is om minimaal 5 minuten voor aanvang ingelogd te zijn.

Raja Yoga meditatie cursus

Raja Yoga Meditatie is een methode om vanbinnen te ontspannen, op te ruimen en op te laden. Het helpt je op een nieuwe manier naar jezelf te kijken en contact te maken met je oorspronkelijke, spirituele essentie. De basis hiervoor is meditatie en kennis over de ziel, de Allerhoogste ziel, reïncarnatie, de wet van karma en de innerlijke krachten. Meditatie maakt het mogelijk je spirituele identiteit te integreren met de sociale en fysieke omgeving en herstelt de balans tussen je binnen– en buitenwereld.

Heb je interesse, stuur ons dan een mail, je wordt dan op de hoogte gehouden van de eerstvolgende cursus. denhaag@nl.brahmakumaris.org